Thursday, August 20, 2009

Sihir guna patung



Mengikut TOk Belagak Ada banyak jenis cara untuk membentuk patung untuk tujuan diatas seperti :
1.TAnah Liat
2.KAyu
3. Tepung
4.Plastesin betulke aku eja niii pembetulan Plastisin
5.Jerami
6.KAyu Daka (Nesan kayu)

Ada bomoh gunakan jin terutama untuk jenis yang menggunakan ikatan dan ditanam....tapi bomoh yang menggunakan sihir jenis tahap tinggi menggunakan makrifat sahaja......
Agak-agak apasal bomoh guna patung....soalan cepumas....teeet betul.... kerana senang nak masukkan rawan mangsa dan terus kepada tujuannya dengan tepat.....
BAhan -bahan lain pula terdiri Lilin...Kaca...Pisau Cukur...Cuka Getah...Paku...Jarum...Bisa ular dan binatang lain..Kain, Tali dll....what for? Lilin Untuk bagi panas ,cuka getah bagi kulit mengelupas,kaca bagi untuk bisa,Paku biasa dipaku dari kepala ke dubur ....mangsa migrain dan sakit perut dll
Benang biasa dililit biar mangsa rasa sukar bergerak...( lambat )
Jarum peniti dicucuk di sendi2 atau ikut suka hati bomoh atas permintaan...mangsa akan keras sendinya...kat Melaka ada sorang bomoh komersial ...beliau telah bunuh seorang lelaki hanya dengan guna patung.....patung tersebut di puja sehingga kita dapat lihat pergerakan pada patung tersebut seolah-olah patung tersebut hidup...ia boleh dilihar dengan mata kasar...apabila dah berjaya menghidupkan patung tuuuu....bomoh tersebut telah cucuk jarum dan kita dapat lihat secara zahir darah keluar dari patung tersebut.......dan mangsa mautttt......selepas tuuuu bomoh tersebut perlu kebumikan patung tuuuu.... bomoh tu kebumikan patung tuu depan rumah ajeee....malam tersebut patung yang dikebumikan kedengaran sayup-sayup menangis.....
sadis....ini kisah benar ......live from Melaka...

11 comments:

  1. bomoh memang lah power sangat,jarak jauh die bole buat kwn2 nak try bole sye letak nmbor whatshap die 01120026556 Tok Keramat Kubur ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi i need ur help can u email me

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Jangan percaya .011 2002 6556 dia tipu .Ambil duit lepas tu bagi alasan .Jangan percaya. No tu sudah dah terminate.

      Delete
    4. Betul.saya sokong.penipu ni. Arvind, pls còntact me

      Delete
  2. Sihir merupakan dosa besar. Pelaku sihir dan orang yang meminta bantuan bomoh hukumnya haram dan berdosa besar.

    ReplyDelete
  3. Amaran : Tok Keramat Kubur penipu siber

    perhatian semua, nama seperti di atas merupakan penipu yang telah dikenalpasti oleh pihak berkuasa. Modus operandi seperti berikut:

    1. http://bomohkubur.blogspot.com/2018/?m=1

    2. Kehebatan ilmu penipu ini dihebohkan oleh 2 blogger menggunakan nama seperti dibawah :

    - Vijaya Kumar Veeraiah
    - Dr K7 GUGUR

    dengan komen seperti dibawah sebagai komen didalam blog2 perubatan tradisional orang lain:

    Bomoh Memang lah power sangat,jarak jauh die bole buat kwn2 nak try bole sye letak nmbor whatshap die 01120026556(tok keramat kubur)

    sekitar bulan January 2018.

    Suspek akan mengenakan bayaran sekitar RM1680 diikuti susulan RM1000 untuk korban kambing untuk proses ritualnya.

    Bayaran dibuat atas akaun seperti di bawah:

    Nama : Emran Bin Tambang
    Bank : RHB
    No. akaun : 15210300078170

    Sebaik proses bank-in, penipu ini akan berdolak-dalih, lambat membalas whatsapp serta tidak akan angkat panggilan anda dengan alasan sedang berada di Satun, sempadan Thailand.

    Apabila pelanggan sedar dan membuat komen negatif di blog tersebut, tiba-tiba seorang lagi adiwira akan muncul, seolah2 kasihan dan menawarkan perkhidmatan melalui e-mail seperti dibawah. Dia enggan memberikan no hp pakar sebab takut akan wujud pemalsuan. Dia hanya berinteraksi menggunakan alamat email seperti dibawah:

    idrisghani88@yahoo.com / ghaniidris88@gmail.com

    Akhir sekali, Tok Keramat Kubur ini akan mengugut pelanggan tersebut untuk meviralkan masalah mereka.

    Berhati2 dengan penipu ini.




    ReplyDelete

Syukur