Tuesday, November 3, 2009

Hati

Penerangan dari tok belagak dalam shout box saya...(sori tok saya copy paste )
Wah dah ada yang mengupas bab niat...bagus tu... DEN pernah nak tulis bab ini...tapi sure kena kondem giler... Niat ini termasuk dalam perubatan melalui Matahati...sebab itu kena dibersihkan dahulu Kita ini memang dah sedia ada 2 bisikan... Satu malaikat satu syaitan Nkasyabandi dan ahmdaiah pun ada kaedah begini cuma setengah mursyid tak mau kembangkan sebab takut lari niat... berbicara dgn angin boleh dilakukan dgn kaedah Ibu Lam.. Ada DEN tulis dalam kesah berentap dengan hantu tinggi... Maka benarlah kata sifu DEN dulu bila menceritakan bab ilmu Pelik2 ni Ramai yg berkebolehan begini..cuma tak expose...sebab tohmahan tu yg dasyat Wahabi lagi le...byk songeh Sebab itu Reiki DEn tentang habis2..depa guna niat...tapi lupa...tanpa hati yg bersih mende lain yg masuk...dan sanadnya kepada pendita Jepun Walhal dalam Islam dah lama ada.. Ada juga kaedah berbicara dengan hati ..yg dipanjangkan menjadi scanning guna hati Bicara dgn Hati...separuh perguruan..mengatakan inaya sebagai pengajian Malaikat diri Untuk memastikan Malaikat DIRI sahaja yg berbicara hendaklah dimatikan setan diri SETAN DIRI DIKENALI DENGAN 4 HURUF... BA DAL WAU HA Dalam setengah Tarikat ..memang ada dibicarakan tentang Setan Diri Ini...Kaedah2 tertentu serta zikir2 tertentu pada tahap huruf2 tertentu... Lanjutan dari berbicara dengan HATI...barulah boleh meneroka ketahap yg lebih advance Yakni berbicara dengan Hati Makhluk lain pula... Yakni one to one contact.... Jawapan dari pertanyaan Hati...adalah tepat..jauh bezanya bertanya kepada JIN yg merasuk di ruqyah Jin yg merasuk akan berusaha menmbulkan fitnah Cth...seorang Mursyid..bertanya pada Saliknya... dari hati kehati....malam tadi tahajud tak... JAwapan yg keluar pasti 100 % jujur.. Hek eleh...pecah rahsia guru.. Sekarang ada dakwaan kata syeikh Abdul Wahid Salam Bali seorang WAHABI.. Try le bertanya dgn dia melalui hati..yes or noSebab kalau WAHABI...habisle...ramai yg dah amik sanad WAHABI..

1 comment:

Syukur