Sunday, June 23, 2019

Pelaris ,mantra perniagaan

Doa pelaris jualan dalam islam boleh digunakan tapi kena tahu cara guna. Macam beli kereta , keta tahu cara kendali kereta baru boleh bawa kereta. Bukan boleh main bawakkk je kan....
Ada guna zikir dan sembahyang tertentu.

Pelaris kedai makan pun ada ilmu juga kan apapun kena belajar lah dari orang yang tahu. Tangkal pelaris bagaimana pula? ia meliputi ilmu masing masing . Ia macam ubat panadol lah kan takkan nak cakap panadol tu sembuhkan sakit ...ia sebab asbab je kan .....

Mantra pelaris perniagaan pun ada orang gunakan tapi sejauh mana kesannya . Adakah ia memudaratkan .itu yang perlu diteliti .......

Salah satu cara untuk tarik rezeki ialah dengan zikir ya latif ........Amalkan sebanyak 16641 seklai duduk ......tapi inysallah menjadi saya dah cuba .....keesokkan ada orang bagi seribu ringgit .....hehehehe .....

nak ilmu power lagi belajar laaa......

Ni ilmu niiii......baca dulu

lmu Terca Kerezekian merupakan ilmu lama, warisan ulama zaman dulu….ilmu ini tergolong sebagai ilmu yang sangat hebat. Kerana itu jarang sekali guru yang berkenan untuk menurunkan ilmu ini mungkin dikhuatiri disalahgunakan.
DAYA KEKUATANNYA?
Apabila ilmu ini digunakan untuk mempengaruhi orang maka insyaAllah siapa pun orang itu yang terkena akan menurut apa yang kita kata. Apabila ilmu ini digunakan utk jualan maka orang yang terkena tempiasnya pun sudah cukup untuk membeli produk yang kita tawarkan dan apatah lagi jika dibacakan terus pada dirinya…..
BAGAIMANA CARA KERJA ILMU INI?
Cara kerja Ilmu Terca Kerezekian tersangat mudah, tanpa harus melakukan amalan yang berat seperti amalan puasa atau pun membaca mantera sampai ribuan kali…namun demikian kesan pengaruh daya kekuatannya tetap memiliki pengaruh yang sangat luar biasa. Jika anda memiliki ilmu TERCA KEREZEKIAN…. bukan setakat anda memperolehi rezeki, bisnes anda akan maju, barang jualan anda akan laris, anda juga akan dapat banyak pendapatan tetapi juga anda akan memiliki INNER BEAUTY dan AUTO PROTECTION…..WAH!!!!
Hebat sekali..bukan satu tetapi banyak kelebihannya…
Manfaat Ilmu Terca Kerezekian
  • Meningkatkan inner beauty atau pancaran aura dari dalam diri, sehingga orang akan merasa senang dan gembira ketika bersama kita, baik lelaki / wanita, tua mahupun muda.
  • Meningkatkan karismatik sehingga di segani oleh orang ramai, Secara automatik dengan memiliki ilmu terca ini, kawan mahupun lawan akan segan terhadap kita,dengan ilmu terca ini InsyaAllah Anda mampu menundukkan orang atasan ataupun bawahan.
  • Ucapan kita memiliki daya energy terca sehingga orang yang di ajak bicara akan terfana. Ini sangat sesuai untuk anda yang buat marketing, penceramah, guru, atau apa yang kita sampaikan kepada orang lain langsung dipercayai, apa yang kita ucapkan cepat menjadi kenyataan dengan keizinan Allah. (Harap berhati-hati dengan apa yang anda ucapkan!)
  • Memiliki daya magnetisme, sehingga siapa pun orang yang memandang terpesona.
  • Memiliki daya kekuatan pengasihan tingkat tinggi. InsyaAllah Secara automatik wajah anda akan di selimuti aura yang sangat memikat dan mempesonakan sehingga siapa pun yang terkena akan timbul rasa kasih.
  • Memiliki daya kekuatan ‘Auto Protection’ diri. Sehingga siapa pun orang yang hendak berbuat jahat akan terkedu dengan sendirinya dan orang yang marah akan menjadi reda.
  • Memiliki daya kekuatan belas kasihan Sehingga sangat sesuai di gunakan untuk menagih hutang atau pun meminjam wang. Kalau di gunakan oleh peniaga maka InsyaAllah akan ramai pembeli nya.
  • Lancar Berkomunikasi. Bagi anda yang kurang percaya diri dan rendah diri ketika berucap di depan khalayak ramai, ilmu terca ini boleh menjadi jalan penyelesai yang tepat untuk anda.
BONUS ISTIMEWA KEPADA YANG DAFTAR HARI INI…AKAN MENDAPAT IJAZAH AMALAN TAMBAHAN, IAITU….
1. AMALAN JUTAWAN ISLAM
2. AMALAN WANG BAWAH SEJADAH
No comments:

Post a Comment

Syukur